Over ons

Over ons

In het Hart Van de Brabantse Kempen ligt "Party Centrum Antoine". Een gezellig Party Centrum dat vele mogelijkheden biedt zowel op locatie als in één van onze gezellige feestzalen. Ook kunt u bij ons genieten van onze heerlijke culinaire hoogstandjes in ons sfeervolle restaurant.

In de zomermaanden kunt u lekker tot rust komen op één van onze terrassen waar u heerlijk in de zon kunt zitten of lekker in de schaduw. Tevens bieden wij diverse arrangementen die voldoen aan al uw wensen. Door de gunstige ligging nabij de A2 en de grote parkeerplaats is ons bedrijf uitermate geschikt voor touringcars, motorclubs en fietsgezelschappen.

Voor de kleintjes onder ons hebben we een gezellige speeltuin, voetbalveld en een kinderboerderij. Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de ouders een oogje in het zeil houden vanaf ons zonne terras. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze midgetgolfbaan, dit kan individueel of in wedstrijdverband. Wilt u genieten van buiten activiteiten dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij bieden diverse mogelijkheden zoals: solex, kano├źn, steps, huifkar, fietsroutes, wandelroutes, survival enz. In de winter maanden kunt u weer genieten van diverse binnen spelen en activiteiten voor jong en oud.

Tevens verzorgen wij ook feesten op locatie van overkappingen tot het huren van tafels, stoelen, koelapparatuur enz.Om het feest compleet te maken verzorgen wij naar wens de drank, catering enzelfs de bediening op locatie zodat u zelf volop van het feest kunt genieten. Kortom redenen genoeg om eens een bezoek te brengen bij "Party Centrum Antoine" om te genieten van onze Brabantse gezelligheid!!